Картини живопис – творчески хоризонти

Маслени картини живопис, темпера и акварел от Любомира Попова Fineluart

Маслени картини живопис, темпера и акварел от Любомира Попова Fineluart, повлияни от стиловете сюрреализъм, кубизъм, абстракционизъм, импресионизъм, експресионизъм.

Живописта е само съзидателния акт, чрез който художника е свободен да преодолява пространствените ограничения на материалния свят. Изкуството е порива, а вдъхновението е разрушителната сила, които завладяват цялото същество на художника, за да превърнат фантазиите му в живопис, за да изтръгнат от дълбините на душевността му силата и решителността да покори хоризонтите отвъд белотата на платното…

Картини живопис в различна стилистика, но под едно мото

Картините живопис тук са в различна стилистика, но са обединени под едно мото – творчески хоризонти. Изкуството на всеки творец минава през различни етапи, емоционални пориви, рационални внушения, творчески експерименти, дори и през различните философски нагласи, свързани с израстването на личността и твореца в човешки, творчески и духовен план.

Живописта е едно от най-емоционалните видове изкуства, тъй като е способно да носи емоции, да предава емоции и да обединява гледните точки на художник и зрител в една пресечна точка – картината.

Тук са събрани живописни творби на изкуството като абстракции, сюрреализъм, импресионизъм, кубизъм, еклектика. Преобладава живописта в студената гама, но има и такива нарисувани в топли цветове. Повечето са маслена живопис, но има и творби с акварел, както и темперни картини.

Картините живопис тук са рисувани в различни години и това придава на подбора им една невероятна пъстрота от характеристики.

Поръчайте по телефона: +359 896 25 55 86
или

Поръчайте по имейл:


    Споделете: