Отвори очи с живопис в подкрепа на Очи на четири лапи

Отвори очи с живопис | Fineluart

Да подкрепим Очи на четири лапи!

Фондацията има своята благородна мисия – да изгради балкански център за обучение на служебни кучета за хора с увреждания – водачи за слепи и асистенти за хора с двигателни проблеми.
Над половината средства за дейността й идват единствено от дарения.

Все повече хора приемат присърце мисията на Очи на четири лапи, което спомага тяхната дейност да се разширява и да се дава шанс на все повече хора със зрителни и други здравословни проблеми.

Хората от фондацията работят със сърце и душа. Изключително отдадени и борбени са и са истински личности – от онзи тип човеци, които в днешно време е трудно да срещнеш.

Затова (и заради собственото си отношение към мисията и връзката човек-куче) дарявам 25% от продажбата на свои картини в тяхна полза.

Благотворителна онлайн изложба

Как да се включите?

Изберете картина с кауза, купете емоция с добавена стойност и бъдете част от доброто чрез изкуство.

Разбира се, можете да ги подкрепите и чрез дарение директно в техния сайт!

Какво печелите?

Дарявате добро! Подкрепяте хора, които помагат на наши сънародници да водят пълноценен живот.

Вдъхвате артистичен дух на дома/офиса си! Картините са уникати, отличават се със собствен стил, а аз съм живописец по рождение, художник по призвание и артист по душа! Живописта е страхотна емоция!

Защо Отвори очи с живопис?

Изложбата започна онлайн през 2016 г., стартира официално с изложба в галерия Art Place Interpred и отново продължава онлайн в галерия Fineluart. Изложбата допринесе за популяризация на каузата, беше направено парично дарение на училището за кучета водачи и имаше значим обществен и медиен отзвук. Съпричастни към каузата станаха галерия Art Place Interpred, БНР Радио Шумен, БНР Радио Стара Загора, Kafene.bg, Е-същност, Сезон България, Radar.bg, списание Черно и Бяло, Office2.bg, Столична община
Заглавието е съчетание от инициативата Отвори очи на фондацията и живописта на Любомира.

Защо картини?

Това е моят начин на изразяване и така мога да съм полезна на благотворителна кауза, към която съм съпричастна.

Защо онлайн?

Защото по този начин мога да изложа повече творби. Защото така мога да достигна до повече хора без да ги обвързвам с определена локация. Онлайн е лесно, удобно и бързо.

Картини от Отвори очи с живопис
Поръчайте картина с кауза
Поръчка чрез e-mail:

Поръчайте по телефона: +359 896 25 55 86
или

Поръчайте по имейл:


    Споделете: