Маслени картини по поръчка

Картини по поръчка от Любомира Попова Fineluart – живописец

Маслените картини по поръчка, които Любомира Попова Fineluart е създала винаги са съобразени с желанията на клиента, но и никога не напускат пределите на моята същност като художник, не изневеряват на стила ми като живописец, винаги носят частица от моето виждане за света. Като художник-сюрреалист, никога не изневерявам на сюрреализма, когато създавам изкуство и картините си, особено живописта по поръчка.

Маслени картини по поръчка

Маслени картини по поръчка е сфера от пазара на изкуството, чието създаване и съществуване изисква активното участие на две страни – автор и поръчител. В този случай художникът може да разгърне творческия си потенциал единствено в рамките на зададената му задача. От своя страна, зрителят вече се явява като творец на идеята, която ще бъде доразвита и разработена от живописец с усет към изкуството.

Темперни картини по поръчка

Темперни картини по поръчка не са често срещано явление, тъй като самата техника не позволява развихрянето от страна на емоция като при акварела или тежестта на материала като при маслените бои. Но, въпреки това, картините с темперни бои притежават ефирността, характерна за водните бои, в съчетание за възможността да се нанасят по-плътни мазки.

Картини по поръчка с акварел

Картините по поръчка с акварел са дял от пазара на изобразителното изкуство, при който симбиозата между идеите на автор и зрител е преобразувана в нежни и ефирни композиции.

Искате да поръчате? Пишете ми!

Yandex.Metrica