Маслени картини по поръчка с емоция

Картини по поръчка

Имате идея за изящество в цвят и търсите кой да я превърне в живопис?
Искате да направите персонален, ама наистина персонален подарък?
Направете го чрез картина по поръчка!

Живопис по поръчка с емоция за хора със стил, които ценят изкуството, отвъд разкрасяващата интериора функция на творбата.

Трябва да направя стилен подарък за човек, който е естет и изкуството ви ми се стори най-добрият избор.

Клара

Какви са вашите възможности:

Сватба - картина от Fineluart в интериор
Сватба – картина от Fineluart в интериор
 • Да поръчате картина с маслени бои: Вие вече се явявате като творец на идеята, която ще бъде доразвита и разработена от живописец с усет към цвета. Ще сте част от работния процес и ще се насладите не само на крайния резултат, но и на раждането на самата картина.
 • Да поръчате картина с акрилни бои: Те притежават пастьозната тежест на маслената живопис, но и лекотата на боите на водна основа.
 • Да поръчате картина с акварел: Вашата идея, чрез опитната ръка на худажника, ще бъде преобразувана в нежни и ефирни композиции.
 • Да поръчате картина в смесена техника: По този начин ще изберете не само сюжета и цветовете, но и материалът, чрез който ще бъде вдъхнат живот на вашето изящество в цвят.

Маслена живопис по поръчка, която вече краси домове на естети:

Всички картини са невероятни, а и българските художници трябва да се подкрепят 🙂

Нели

Какво ще получите?

 • Ще получите произведение на изкуството, сътворено по ваш образ и подобие, носещо характерната стилистика на Fineluart. Като живописец и автор, никога не изневерявам на стила си и картините, които създавам винаги носят частица от моето виждане за света.
 • Ще видите своята емоция изразена чрез цвят!
 • Ще получите съвременна живопис с модерно звучене и философски привкус. Стиловете, в които работя са сюрреализъм, абстракция и експресионизъм.
 • Ще получите уникат. Не правя авторски копия на свои картини.
 • Сертификат за авторство с автограф от автора.

Любомира е един прекрасен художник и още по-прекрасен човек! Перфектно изразява състояния и емоции във своите картини. Обичам нейното изкуство!

Анна-Мария

Ако моят стил ви допада, ако го чувствате като свой, то вие сте на точното място и можете да сте спокойни, че ще получите именно резултата, който търсите!

Заявате своята картина за дома сега:

Поръчайте по телефона: +359 896 25 55 86
или

Поръчайте по имейл:


  Споделете: