Общи условия / Copyrights

С използването на този уеб сайт (Fineluart.com), вие се съгласявате с настоящите Общи условия. Всички изображения, текстове и друга информация, публикувани във Fineluart.com, са представени единствено с информационна цел.

Авторски права

Всички авторски права и права над интелектуалната собственост, свързани с този уебсайт, неговият дизайн и лого, авторските картини и текстове в него, остават законни права на Любомира Попова (с артистичен псевдоним Fineluart) и попадат под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всякакво копиране, възпроизвеждане, предаване, раздаване, публикуване, излагане, търговско използване или създаване на вторични продукти от съдържанието на www.fineluart.com или на части от него, без осигурени авторски права (без предварителното съгласие на автора), е забранено.

Всяко лице, което не съобразява своето поведение с горепосочените изисквания, носи гражданско-правна, административна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Fineluart.com съдържа връзки към други сайтове. Те са поставени единствено за удобство на потребителя и Fineluart.com не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове.

Изображения в галерия Fineluart

  • Всички изображения в www.fineluart.com са авторски – на Любомира Попова Fineluart. Изключение правят единствено банери към външни сайтове.
  • Авторските права на всички изображения в www.fineluart.com са на Любомира Попова Fineluart и използването им по какъвто и да е начин без изричното разрешение на автора е забранено. Изключение правят снимките в категория Downloads, които изрично са описани като stock images (изображения за безплатно сваляне).

Fineluart.com е виртуална галерия, в която е представено творчеството на Любомира Попова с творчески псевдоним Fineluart. Картините не се продават онлайн. Ако имате интерес към някоя от тях, можете да се свържете с художничката чрез координатите в страницата за Контакти.

Вижте ценовата политика в сайта  >>
В галерия Fineluart са показани конкретни картини и цени >>

Връзки (линкове)

Fineluart.com съдържа връзки към други сайтове. Те са поставени единствено за удобство на потребителя и Любомира Попова Fineluart не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове. Въпреки това, те се проверяват периодично с цел актуалност наинформацията в сайта.

Любомира Попова Fineluart си запазва правото да извършва промени по настоящите Общи условия при необходимост. Вижте още и раздел „Политика за поверителност и защита на личните данни“

Fineluart.com е собственост на Любомира Попова Fineluart: София, България, +359 896 25 55 86, [email protected]