Картини до 100 лева

Тук са показани картините в галерия живопис Fineluart, които са на цена до 100 лв. Произведенията са оценени според своята идея, стила изобразително изкуство, жанра, сложността на композицията, техниката и т.н. Стиловете, жанровете и видовете са разнообразни: живопис, графика, рисунка, сюрреализъм, абстракции, стилизирани композиции и други.

Примерите тук са от различни периоди от творчеството на българската художничка. От живописта могат да се видят акварели, темпера, маслени бои. От графиката – линогравюра, офорт, суха игла. От рисунката – черен молив, пастел… Композициите също са различни – фигурална композиция, фантазни образи, стилизирани форми, импресии, портрет, пейзаж, колаж, смесена техника и много други. Някои от произведенията тук са рисувани от натура, други са създавани по въображение. Някои картини са по проекти като: Силуети, Кучето от южния квартал, Мрежи. Подборът на цветовата гама също е различен – произведения в студената гама, картини в топлата гама, творби в черно и бяло (ахроматична хармония).

Това, което обединява всички тях, е ценовата категория до 100 лв. Тази достъпна цена прави картините тук подходящи за подарък, за дома или за стената на интериори о различен тип.

Всички картини на тази страница са в наличност и се предлагат за продажба.

Изберете своето изящество в цвят и ми пишете!

Вижте още:

Споделете: