Отвори очи с живопис – отворена покана

Отвори очи с живопис - плакат

Отвори очи с живопис – отворена покана за благотворителна изложба на 29.12.2015

Имам удоволствието да поканя всички съпричастни с мисията на фондация Очи на четири лапи (за обучение на кучета-водачи за незрящи хора) на откриването на Отвори очи с живопис – благотворителна изложба на Любомира Попова Fineluart.

Откриването ще е на 29.12.2015 г. в 19.00 ч. с домакин галерия Art Place Interpred (гр. София, бул. Драган Цанков 36).

  • 70% от приходите ще бъдат дарени на фондация Очи на четири лапи – единственото в България и на Балканите училище за кучета-водачи за незрящи хора.
  • Каузата, подкрепена от художничката, е в полза на хиляди хора, за които физическата независимост е не даденост, а цел.
  • Идеята е да се даде гласност на мисията на фондацията; да се повдигне темата за ценността на служебното куче като водач или асистент; да се популяризира проекта и, разбира се, да се наберат средства за подпомагане дейността на училището за кучета-водачи.
  • Ще бъде застъпена темата за Програма Приемно семейство на фондацията, чрез която малките кученца намират временни стопани, докато навършат12 месеца – възрастта, подходяща за начало на специализираното им обучение.

Изложбата Отвори очи с живопис е първото събитие от онлайн проекта, който ще продължи безсрочно и след закриването на изложбата.

Събитие във Фейсбук >>
Официална страница в сайт Fineluart >>
Програма Приемно семейство >>
Официален сайт на Очи на четири лапи >>

С уважение,
Любомира Попова Fineluart

Споделете: