Топ 7 арт подаръка

арт подаръци

Това са моите предложения за топ 7 арт подаръка, които са подходящи както за Коледа, така и за рожден ден, имен ден, юбилей… или просто така, когато искате да зарадвате свой близък. Защото показват фантазия, мисъл за ближния, уникални са, уникати са (в повечето случаи), показват лично отношение.

Арт подаръците са идеални не само за приятелите и семейството, но и за хора, които не познаваме толкова добре – колеги, учители, далечни братовчеди и т.н. Защото показват креативност, лично отношение и остават като чудесен спомен.

Някои от предложенията са свързани с моето творчество, а други са препратки към креативни български художници и творци.

И така: Топ 7 арт подаръка

7. Дар направен лично от вас. Не е нужно да сте художници или творци – достатъчно е да вложите цялото си сърце и да проявите малко въображение.

6. Нещо шантаво и забавно, като артикулите на ШантавоЕ. Част от тях са арт сувенири, но има и полезни джаджи за всеки вкус и за всеки тип индивидуалност.

5. Професионална фотосесия. Звучи малко ретро на фона на това, че всеки от нас притежава снимащо устройство в джоба си. И въпреки това, един творец-фотограф може да запечата модела си така че да „извадят“ най-доброто от него.

4. Арт сувенир, направен от артист. Има много галерии, в които излагат български автори (като Артеа) или млади творци, представящи себе си онлайн (като Милене), които създават уникални неща, произведения на изкуството, сувенири, създания и предмети, които са подходящи за арт подарък.

3. Картина (или произведение на изкуството), каквито можете да намерите в галериите или онлайн. Картина за подарък носи лична емоция, остава като спомен и съживява пространството на интериора. Вижте галерия Fineluart.

2. Шарж или карикатура на човека, на когото искате да направите дар. В зависимост от чувството му за хумор, можете да поръчате нещо по-арт или нещо по-хумористично. Но при всички положения, това е ефектен и ценен подарък. В България има много художници, които творят в този жанр: като Scribble Art Studio, Hri100 Trenev, Недко Пенев и много други.

1. Живопис с кауза (подарък с кауза). Има много творци, които подкрепят благотворителни каузи. Зарадвайте своите близки за Коледа или за друг техен празник, помагайки на някой в нужда. Вижте предложенията на Гугъл за „подарък с кауза“ или се запознайте с онлайн благотворителната ми изложба „Отвори очи с живопис„.

Избирайки да направите арт подаръци за Коледа, рожден ден или сватба, вие ще се отличите, ще покажете креативност и ще блеснете като свежи личности с идеи.

Развихрете въображението си!

Споделете: