Живопис в подкрепа на приюта в Сеславци

Живопис в подкрепа на приюта в Сеславци

Маслена живопис и графика от Любомира Попова Fineluart в подкрепа на групата Много нежелани в Сеславци

Живопис в подкрепа на приюта в Сеславци е инициатива на художничката Любомира Попова Fineluart, имаща за цел да подпомогне дейността на групата Много нежелани в Сеславци. Това е група във Фейсбук, създадена от доброволци от форума dog.bg, чиято цел е да подпомагат столичния кастрационен център в Сеславци.

Любомира Попова Fineluart обещава да дари 20% от продажната цена на публикуваните тук картини с благотворителна цел – в подкрепа на приюта в Сеславци.

“Винаги съм подкрепяла тази кауза. Винаги съм смятала, че мястото на животните не е по улиците на големите градове, но и че отговорността пада върху хората като техни стопани – и на кучетата, и на градовете. Затова подкрепям организации като групата Много нежелани в Сеславци, които работят в тази посока и дарявам част от живописта и изкуството си за тях.” Любомира Попова

Списък с картини в подкрепа на приюта в Сеславци

Списъкът с картини в подкрепа на приюта в Сеславци се поддържа актуален и включва не само живопис, но и графика и произведения със смесена техника:

 

Всяка от картините може да бъде поръчана като принт във формат А4 или А3.

 

Изберете картина и ми пишете!

 

* Дарението ще се извършва в момента на продажбата.
** Картините могат да се закупят на предварително уговорена среща или чрез куриер с наложен платеж (за сметка на купувача).
*** Картините, които са без рамка, могат да бъдат рамкирани от мен. Това ще се отрази на срока за доставка, а на цената би могло и да не се отрази – според вида на рамката (това се уточнява чрез предварителна уговорка).
**** Живопис в подкрепа на приюта в Сеславци може да бъде всяка картина от художничката, дори да не е публикувана на тази страница (по споразумение). Вижте картините в галерия живопис Fineluart, като имате пред вид, че в галерията са представени всички творби на Любомира Попова, като част от тях са продадени или в полза на друга организация, работеща с животни.

Коментирайте