Живопис в подкрепа на ARS – Animal Rescue Sofia

Живопис в подкрепа на ARS – Animal Rescue Sofia

Маслена живопис и графика от Любомира Попова Fineluart в подкрепа на ARS

Живопис в подкрепа на ARS е инициатива на художничката Любомира Попова Fineluart, имаща за цел да подпомогне дейността на Animal Rescue Sofia. Това е организация, която работи за решаване на проблема с бездомните животни по хуманен и професионален начин.

Любомира Попова Fineluart обещава да дари 20% от продажната цена на публикуваните тук картини с благотворителна цел – в подкрепа на АРС.

“Винаги съм подкрепяла тази кауза. Винаги съм смятала, че мястото на животните не е по улиците на големите градове, но и че отговорността пада върху хората като техни стопани – и на кучетата, и на градовете. Затова подкрепям организации като АРС, които работят в тази посока и дарявам част от живописта и изкуството си за тях.” Любомира Попова

Картини в подкрепа на ARS

Списъкът с картини в подкрепа на ARS се поддържа актуален и включва не само живопис, но и графика и произведения със смесена техника:

Списък с картини дарени за благотворителния базар на ARS

Всяка от картините може да бъде поръчана като принт във формат А4 или А3.

 

Изберете картина и ми пишете!

 

* Дарението ще се извършва в момента на продажбата.
** Картините могат да се закупят на предварително уговорена среща или чрез куриер с наложен платеж (за сметка на купувача).
*** Картините, които са без рамка, могат да бъдат рамкирани от мен. Това ще се отрази на срока за доставка, а на цената би могло и да не се отрази – според вида на рамката (това се уточнява чрез предварителна уговорка).
**** Живопис в подкрепа на ARS (Animal Rescue Sofia) може да бъде всяка картина от художничката, дори да не е публикувана на тази страница (по споразумение). Вижте картините в галерия живопис Fineluart, като имате пред вид, че в галерията са представени всички творби на Любомира Попова, а част от тях са продадени или в полза на друга организация, работеща с животни.

Коментирайте